089 44 00 55089 44 00 55

Luchthavenvervoer in binnen- en buitenland
Met de taxi begint uw reis perfect

Een goede voorbereiding van uw reis begint met het vastleggen van uw luchthavenvervoer. Vanuit Lanaken en Genk brengt City Tax Laoneke u naar de luchthaven van vertrek. Deze kan zich zeker ook in het buitenland bevinden. Wanneer uw vliegtuig weer landt, staat de taxichauffeur er om u naar huis te brengen.

Tijdig op het vliegtuig

Een vliegtuig halen kan soms voor de nodige stress zorgen. Files onderweg, een parkeerplaats vinden op de luchthaven en daar nog eens voor moeten betalen. Met professioneel luchthavenvervoer sluit u deze hindernissen allemaal uit. De taxidienst brengt u tot aan de inkom van de luchthaven en haalt u ook weer op.

Binnen- en buitenlandse luchthavens

Aarzel niet om City Tax Loaneke in te schakelen om u naar een luchthaven te brengen. Vanuit Lanaken en Genk brengt de ervaren chauffeur u of komt hij u ophalen aan de luchthavens van Zaventem, Deurne, Charleroi, Düsseldorf of Schiphol. Taxivervoer regelen om naar een treinstation te gaan, doet u eveneens met het taxibedrijf uit Limburg.

Zaken en reizen

Het luchthavenvervoer is zeker geschikt voor zakenlui. U wordt op tijd naar de luchthaven gebracht zodat u rustig kan inchecken. U verliest met deze service geen tijd met bijvoorbeeld het zoeken naar parking. Voor uw reis met het gezin of de familie is deze dienst helemaal optimaal. Bent u met meerdere personen? Vraag dan gerust naar het busvervoer.

Contact

Reis in stijl maar geniet vooral van het gebruiksgemak door een beroep te doen op het luchthavenvervoer van City Tax Laoneke. Geef meteen de data en bestemmingen door.